Yhteistyö ja työpaikat

DGE Finland etsii aina uusia kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia kumppanuuksien ja yhteistyön kautta. Ehkä sinä voisit tarjota meille arvokkaita taitoja, tietoa tai ideoita?

Kumppanuudet ja yhteistyö

DGE Finland on osa kansainvälistä DGE Groupia ja Inogen-verkostoa, johon kuuluu yli 15 000 konsulttia maailmanlaajuisesti. Hyödymme valtavasti maailmanlaajuisesta asiantuntemuksesta ja resursseista, mutta ymmärrämme myös paikallisten ammattilaisten kanssa tehtävän yhteistyön arvon, jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin ja auttaa asiakkaitamme heidän kohtaamissaan haasteissa.

Ympäristökonsultointi on monimutkainen ja jatkuvasti kehittyvä ala, jossa on olennaista hyödyntää monipuolista tietämystä ja asiantuntemusta. Pyrimme löytämään omien palveluidemme kanssa hyvin yhteensopivia yhteistyökumppaneita ja yhdistämään omat vahvuutemme paikallisten yhteistyökumppaniemme vahvuuksiin, jotta voisimme tarjota palveluita Suomen ja Pohjoismaiden yritysten ja yhteisöjen ainutlaatuisiin haasteisiin.

Keskeisiä osaamisalueitamme ovat ympäristöasioiden due diligence, lupamenettelyt, kestävä kehitys sekä ympäristö-, terveys- ja turvallisuuspalvelut (EHS-palvelut). Olemme myös kiinnostuneita jatkuvasti laajentamaan palvelutarjontaamme ja valmiuksiamme. Tällä hetkellä olemme kiinnostuneita tekemään yhteistyöstä erityisesti sellaisten yritysten kanssa, jotka tarjoavat luontoselvityksiä, biodiversiteettiarvioita sekä teknisiä due diligence -raportteja.  

Uskomme, että sujuva yhteistyö johtaa parhaisiin lopputuloksiin, ja suhtaudumme jokaiseen kumppaniimme kunnioituksella. Toimivan yhteistyön avulla varmistetaan, että projektit toteutetaan tehokkaasti ja ajallaan.

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia, molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuuksia samanhenkisten yritysten ja ammattilaisten kanssa Suomessa. Yhdessä voimme vaikuttaa myönteisesti ympäristöön, edistää kestäviä ratkaisuja ja oppia toisiltamme.

Työpaikat ja harjoittelupaikat

Tavoitteenamme on kestävä työyhteisö, joka perustuu rehellisyyteen, kunnioitukseen ja työntekijöidemme kunnioittamiseen. Arvostamme jokaista tiimimme jäsentä, työskenteli hän sitten toimistollamme tai kotoa käsin. Osana kansainvälistä DGE-konsernia ja Inogen-verkostoa työntekijämme voivat hyödyntää runsaasti tietoa ja asiantuntemusta eri puolilta maailmaa.

Tiedämme, että jokaisella on omat ainutlaatuiset tapansa työskennellä, ja pyrimme olemaan joustavia ja mukautuvia. Halusitpa sitten työskennellä perinteisesti kahdeksasta neljään tai joustavin aikatauluin, tavoitteenamme on luoda osallistava ja kannustava työpaikka, jossa voit menestyä ja menestyä.

Kannustamme työntekijöitämme haastamaan itsensä, tutkimaan uusia aloja ja oppimaan kokemuksistaan. Virheet ovat luonnollinen osa oppimisprosessia, ja haluamme luoda ympäristön, jossa terve riskien ottaminen on mahdollista.

Vaikka olemme vielä Suomessa pieni yritys, olemme aina kiinnostuneita laajentamaan ja rikastuttamaan tiimiämme ympäristöasioista monipuolisesti kiinnostuneilla ihmisillä. Arvostamme erilaisuutta: oli kyse sitten koulutustaustasta, kiinnostuksen kohteista, iästä tai alkuperästä.

Olemme sitoutuneet auttamaan työntekijöitämme kasvamaan ammatillisesti tarjoamalla pääsyn koulutusohjelmiin, työpajoihin ja verkostoitumistapahtumiin sekä DGE Groupin ja Inogen-verkoston sisällä että paikallisten kumppanuuksien kautta.

Jos olet innostunut ympäristökonsultoinnista ja etsit ystävällistä, kannustavaa työpaikkaa, jossa voit tehdä käytännöllistä työtä ympäristöongelmien ratkaisemiseksi, tutustu työ- ja harjoittelumahdollisuuksiimme. DGE Finlandissa pääset osaksi innostunutta ja työhönsä sitoutunutta tiimiä.

Yhteisöllisyys

DGE:ssä uskomme, että ihmiset suoriutuvat työstään parhaiten, kun he tuntevat olevansa hyväksyttyjä ja kun he voivat kehittää itseään. Siksi työntekijöidemme hyvinvointi on aina etusijalla. Kestävät yhteisöt kunnioittavat mielipiteiden, persoonallisuuksien, taustojen ja työskentelytapojen moninaisuutta.

Vastuu

Haluamme kehittää liiketoimintaamme, mutta emme halua kehittää sitä keinolla millä hyvänsä. Kohtelemme kaikkia asiakkaitamme kunnioittavasti, mutta ympäristökonsultointiyrityksenä suurin velvollisuutemme on olla rehellinen. Samalla otamme täyden vastuun tekemästämme työstä.

Tuottavuus ja lepo

Odotamme, että työntekijämme pystyvät haastamaan itseään, mutta ymmärrämme myös, että päivät - jopa viikot - voivat olla erilaisia. Joskus latautuminen kestää hieman kauemmin. Arvostamme rohkeutta tehdä uutta, mutta on myös tärkeää tunnistaa omat rajansa.