Asiallineen omistautunut


YMPÄRISTÖALAN

ammattilainen

Kattava ympäristöalan yhteistyökumppani

DGE Group on Tanskassa vuonna 1985 perustettu ympäristöalan konsultointiyritys, jolla on toimistoja yhteensä 6 eri maassa. Yhteinen tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme luomaan nykyistä puhtaampaa ja turvallisempaa maailmaa. Käytämme hyväksemme kattavaa asiantuntijaverkostoamme, ja rakennamme asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja avoimeen viestintään.

DGE Finland syntyi vuonna 2019, kun DGE Group aloitti yhteistyön suomalaisen LE-Consulting Oy:n (LEC) kanssa.LEC perustettiin vuonna 1989 Helsingin teknillisen korkeakoulun spin-off -projektina, ja se erikoistui lailliseen, taloudelliseen ja tekniseen konsultointiin kiinteistö- ja ympäristöhankkeissa ja tapauksissa.

Nykyään tavoitteenamme on tarjota Suomen markkinoille samantasoista ja monipuolista, asiantuntijuuteen perustuvaa ympäristökonsultointia, josta DGE Group tunnetaan naapurimaissa. Vuonna 2022 DGE Finland laajensi palveluitaan kestävän kehityksen alalle. 

Palvelualueemme

Mahdollisuudemme reagoida nopeasti on yksi suurimmista eduistamme, sillä pystymme joustavasti
muokkaamaan palveluitamme asiakkaidemme toiveiden mukaisiksi.

Kun oma ammattitaitomme ei riitä, hyödynnämme laajaa verkostoamme
löytääksemme mahdollisimman päteviä ammattilaisia kulloiseenkin tehtävään.

Tilaa ilmainen kestävyyskatsaus!

Jotta ympäristöongelmien pahimmat haittavaikutukset voitaisiin torjua, kaikenlaisten yhteisöjen yrityksistä julkisiin instituutioihin ja työpaikkoihin – olisi osallistuttava työhön. Usein voi olla kuitenkin vaikea hahmottaa, mistä tulisi aloittaa ja mikä kaikki on olennaista.

Siksi DGE Finland tarjoaa yrityksille ilmaisia kestävyyskatsauksia. Katsauksen tavoitteena on, että saat konkreettisia ohjeita yrityksesi kestävyyden parantamiseen. Katsauksen jälkeen voit päättää yhteistyön, mutta voit myös pyytää apua DGEltä apua toimenpiteiden toteuttamiseen. Katsaus koostuu kysymyslistasta ja puhelusta, jossa tarkastelemme toiminnan osa-alueita ja niiden mahdollisia ympäristövaikutuksia

Asiakkaat ja kumppanit

Olemme ylpeitä monenlaisista asiakkaistamme ja kansainvälisten kumppaneidemme verkostosta. Yhteistyöyrityksemme koostuvat alan johtavista yrityksistä ja yhteenliittymistä ja innovatiivisista organisaatioista, jotka ovat sitoutuneet laatuun ja kestävän kasvun edistämiseen.

Hyödynnämme kontaktejamme ja yhteistyökumppaneidemme tietotaitoa, jotta pystyisimme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Tutustu yhteistyökumppaneihimme alla.